Hermsen & Broeder Kozijntechniek

Plevierstraat 12
6883 CH , Velp (GLD)
Mob: (06) 21 70 20 90

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 5,8 is gebaseerd op 2 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 45% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Eigenaar van deze onderneming?

claim dit bedrijf

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Hermsen & Broeder Kozijntechniek. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Stem en win prachtige prijzen! Stem op Hermsen & Broeder Kozijntechniek en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Hermsen & Broeder Kozijntechniek, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

Beoordelingen over Hermsen & Broeder Kozijntechniek

5,8
over 2 review(s)

Eerste indruk

7,0

2 pos / 0 neg

Service

5,0

1 pos / 1 neg

Prijs / kwaliteit

5,5

1 pos / 1 neg
3,3

Review behulpzaam?
JA NEE

flinke tegenvaller
21 juli 2014 om 17:25 Meldt als ongepast

Na de positieve ervaring met de kozijnen (zie eerdere review) schakelde ik Hermsen en Broeder medio 2014 ook in voor vervanging van de houten rabatdelen er onder, door kunststof. Hans Hermsen zei daar veel ervaring mee te hebben en altijd het merk VinylPlus te gebruiken. Dat merk heeft net zo'n goede naam als Keralit, dus OK. Maar het liep anders dan ik had verwacht. Na vervanging werd me duidelijk dat de nieuwe rabatdelen direct op de damp-open folie eronder waren geschroefd, terwijl beide genoemde merken nadrukkelijk een ventilatieruimte daartussen voorschrijven. Zonder die ruimte kunnen vocht en warmte niet weg en vervalt de garantie. Toen ik Hans Hermsen daarover mailde, stelde hij dat voorschrift niet te kennen. Vreemd, als je dat produkt zo goed kent en het is trouwens m.i. ook gewoon niet logisch om damp-open folie meteen weer af te dichten. Hij heeft het bij VinylPlus nagevraagd, zij bevestigden de ventilatie-eis. Desondanks vond Hans Hermsen dat ik dat niet zo serieus moest nemen, ze hebben het altijd zonder gedaan en er kwamen nooit klachten. Hij was slechts bereid om 2 andere bij de plaatsing gemaakte fouten aan te pakken. Ik vond dat uiteraard niet voldoende en heb geantwoord e.e.a. dan wel door een ander bedrijf te zullen laten herstellen.


Stem en win prachtige prijzen! Stem op Hermsen & Broeder Kozijntechniek en scoor prachtige prijzen. Dit is uw kans om uw waardering te uiten over Hermsen & Broeder Kozijntechniek, want met uw review kunt u namelijk prachtige prijzen mee winnen.

8,3

Review behulpzaam?
JA NEE

19-03-11Hermsen & Broeder Kozijntechniek te ...
19 maart 2011 om 09:46 Meldt als ongepast

19-03-11Hermsen & Broeder Kozijntechniek te Velp heeft eind 2010 bij onze woning de dakgoot bekleed met trespa en de verdieping daaronder voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas.Het 1e contact met Hans Hermsen verliep al heel prettig, hij nam de tijd en dacht mee, zonder onnodig dure oplossingen aan te prijzen. Ook het plaatsen, afwerken en opruimen, deels met 3 man, verliep prima. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en zijn er geen mankementen gebleken. Over de duurzaamheid e.d. kan ik natuurlijk nog niets zeggen, maar zoals het er nu voor staat zou ik voor een eventuele volgende klus weer voor hen kiezen.Hans Wassink, Drachtenpad 24 te Arnhem